; charset=UTF-8" /> Blog de blogosfera romaneasca » Blog Archive » Cum iti pui feed-ul RSS pe wall-ul (peretele) de Facebook ?

Cum iti pui feed-ul RSS pe wall-ul (peretele) de Facebook ?

Primul pas – intrati pe pagina app-ului RSS Graffiti – http://www.facebook.com/

Pasul 2 – click pe butonul “Mergi la aplicatie”

Pasul 3 – dati OK la tot ce va cere aplicatia mai departe pana veti ajunge in panelul de setari (imaginea de la punctul 4), practic pe acest link – http://apps.facebook.com/rssgraffiti/

Pasul 4 – Asigurati-va ca sunteti pe “Your profile” (stanga, conform cu imaginea de mai jos) si apoi incepeti sa adaugatii feed-ul dand click pe butonul “Add feed” din dreapta. Practic acest app va permite sa incarcati o adresa de feed RSS si pe pagina de profil, dar si pe o alta “Fan Page” creata de voi.

Pasul 5 – Introduceti la “Feed URL” adresa RSS a blogului sau a site-ului preferat, la “Source Name” un nume pentru feed-ul introdus, iar la “Source URL” nu va sfatuiesc sa bagati nimic. Lasati la “Style” setarea “Standard” si apoi mergeti din nou sus si click pe “Save”.

DUPA INCARCAREA FEED-ULUI O SA VEDETI CA LA PRIMUL POST PUBLICAT PE BLOG ACESTA VA APARE AUTOMAT SI PE PAGINA VOASTRA DE PROFIL (CHIAR CU UN PREVIEW LA TEXTUL ACESTUIA SAU AL IMAGINILOR CONTINUTE).

Tags: , ,

 1. 4 Comentarii la “Cum iti pui feed-ul RSS pe wall-ul (peretele) de Facebook ?”

 2. By sorindaniel on Nov 27, 2010 | Reply

  sa traiesti!

 3. By DaYnUtZu on Jan 6, 2011 | Reply

  la ce se foloseste asta???

 4. By admin on Jan 6, 2011 | Reply

  @DaYnUtZu – la multe 🙂

 1. 1 Trackback(s)

 2. Oct 29, 2010: Actualizare automata perete Facebook cu posturile din blog | Șmen.ro

Posteaza un Comentariu