; charset=UTF-8" /> Blog de blogosfera romaneasca » Blog Archive » Ajutor promovare blog

Ajutor promovare blog

Stiu ca sunt forumuri speciale pentru acest subiect, dar sincer eu nu reusesc sa le urmaresc permanent. Pornind de la asta m-am gandit sa fac un grup pe Yahoo pentru lucrul asta, deoarece prezinta o multime de avantaje:

– orice mesaj trimis de un membru al grupului ajunge imediat in inbox-urile tuturor membrilor acelui grup, pentru ca asa functioneaza grupurile de pe Yahoo (de fapt la fel ca si cele de pe Google)
– daca un posesor de blog doreste un schimb de link cu alt blogger, isi poate lansa mesajul acolo si poate primi raspuns instant, fara a mai fii nevoit sa intre pe diverse forumuri unde si-a postat intentia in acest sens
– important este si faptul ca grupul poate fi un real ajutor pentru noi toti. Adica daca un blogger are de comunicat ceva important si isi vrea promovat un anumit post, poate solicita ajutorul celorlalti prin intermediul unui mesaj postat acolo. Astfel, postul poate ajunge in alte bloguri ca si link recomandat, sau promovat in conturile de retele sociale ale celorlalti bloggeri.

PENTRU CEI INTERESATI, GRUPUL IL GASITI AICI – http://tech.groups.yahoo.com/group/promovare_info/

Tags: , , ,

  1. 1 Trackback(s)

  2. Jun 15, 2010: Tweets that mention Ajutor promovare blog | Bag tare in blogosfera romaneasca -- Topsy.com

Posteaza un Comentariu