; charset=UTF-8" /> Blog de blogosfera romaneasca » Blog Archive » Twitter lanseaza “local trends”

Twitter lanseaza “local trends”

Mda, asta mi-a aparut in dimineata asta in cont. O sa il explorez azi.

Tags: , , ,

 1. 2 Comentarii la “Twitter lanseaza “local trends””

 2. By ionut on May 18, 2011 | Reply

  Ce frumos era aici când era urât !

  poze vacante
  Noi suntem poporu` Lasă : ….las` c`o să fie bine…las`c`o fi cumva….las pe mâine !….
  Am uitat ce înseamnă atitudine, verticalitate, erecţie cerebrală şi punem “francu`”pe Speranţă. Nu ne gândim niciodată cum suntem priviţi şi ne folosim ca un perpetummobile de o cretină şi total neeuropeană atitudine cu : Las-o bah, că merge`aşa !
  Speranţa, o stiţi şi voi…ca o axiomă cu iz de ultimatum. Avem copiii….fetiţe nou născute, cu acest nume…Speranţa!!. Au şi alţii dar, la ei speranţa e chiar un vis care poate avea un iz de realizare…..un înţeles care frizează cu “îndeplinirea tuturor dorinţelor”. Noi vorbim de Ea (speranţa), alţii chiar o traiesc şi se bucură de Ea ! Suntem un popor cu două…de parcă una nu ar fi ajuns…..deh……mă rog…..două boli incurabile : invidia şi suspiciunea! Stiţi prea bine că e o bucurie când alţii au mai mari datorii la bancă sau doi chiloţi în minus.Suntem foarte culanţi şi “prietenoşi” cu cei ce pierd şi suntem mâncaţi de jigodie cu cei ce au succes prin self-safe-made. Suntem plini de haz atunci când se dărâmă lumea în jurul nostru (…la gropar…la tribunal…la zăbrele sau chiar in zeghe ! ), şi suntem trişti şi invidioşi când în jur, e zâmbet şi bucurie ( …nunţi…botezuri…tăiat moţu` la un rahat sau…pur şi simplu….râsetul sincer al iubirii unor tineri care trec senini,ţinându-se de mână,pe lângă noi !)…..şi caprei vecinului i-au crescut două labii`n plus(..scuzaţi….deh…franceza!!! ), faţă d`a noastră.
  Suntem poporul Lasă, care are o multitudine de identitaţi dar, se mai gândeşte înca pe care s-o aleagă şi nici nu ştie pe unde le-a pus, pentru că s-a urcat într-un tren,fără destinaţie ! Avem acel talent, de a găsi răspuns la toate, chiar dacă stăm în izmene`n buricu` târgului şi ne scărpinăm pe zegrasu` dintre picioare, inventând că ne-au şutit extratereştrii sau că am greşit plaja,ca scuză !

 3. By admin on May 18, 2011 | Reply

  @ionut – nu te inteleg

Posteaza un Comentariu