; charset=UTF-8" /> Blog de blogosfera romaneasca » Blog Archive » Lucruri interesante vazute aseara

Lucruri interesante vazute aseara

Câteva lucruri mi s-au părut interesante in emisiunile vizionate la TV seara trecuta, si am zis ca sunt de menţionat si pe blog. Iată-le:
– la Realitatea (după ora 23.00), mi-a plăcut afirmaţia lui Roncea de la ziarul Ziua, care spunea ca o mare problema in România actuala nu este faptul ca serviciile secrete asculta populaţia sau politicienii (ordinea o fi inversa?) ci mai degrabă faptul ca o gramada de politicieni sunt aserviţi guvernelor străine si grupurilor de interese străine si ca cel mai bine ar fi ca aici sa intervină serviciile secrete si sa limiteze aceste “obiceiuri”. Sunt de acord cu el si spun sincer ca nu m-am gândit la aşa ceva, iar daca este cum zice atunci este foarte grav.
– la Antena 3, Badea a spus bine si la “mişto” părerea lui cu privire la contractele “băieţilor şmecheri din energie”. Ce a spus? Pai s-a luat de afirmaţia preşedintelui de ieri cu privire la contractele de energie, care dădea ordine guvernanţilor in sensul de a face transparente aceste activităţi. Badea zicea ca afirmaţiile sunt pur electorale, si ca daca vroia sa facă ceva se putea duce direct la Videanu inca de la numirea lui si sa îi spună sa publice contractele. Si pe bune ca ii dau dreptate lui Badea, pentru ca dacă chiar vrei sa faci ceva atunci te ţii de acel lucru pana îl faci.
– la Realitatea, am văzut un comentariu al unui telespectator care zicea ca statul cheltuie cu un deţinut circa 2.000 ron/luna, pentru ca acestora li se cuvin unele drepturi (asistenta medicala, educaţie, etc.). Da normal, nu vreau sa ziceţi ca fac discriminare, dar fraţilor statul ăsta face ceva pentru oamenii cu salariul minim pe economie, adică asigura (real) aceleaşi drepturi in mod gratuit. Normal ca nu, si le mai da si drumul prin tara la unii deţinuţi.

In concluzie – vere…, da multe mai sunt de rezolvat in tara asta. Oare le-om rezolva vreodată. Sper ca da!

Tags: , , ,

  1. 2 Comentarii la “Lucruri interesante vazute aseara”

  2. By fanaticul on Feb 12, 2009 | Reply

    in romania sunt probleme la toate nivele si sunt slabe sanse ca ele sa fie rezolvate…apropo – Badea mai este “suparat” pe Realitatea? :))

  3. By admin on Feb 12, 2009 | Reply

    probabil ca mai este, dar la ce am zis eu in post a avut dreptate.

Posteaza un Comentariu