; charset=UTF-8" /> Blog de blogosfera romaneasca » Blog Archive » Cozile

Cozile

Eu nu inteleg de ce in unele judete, dar si in Bucuresti, la Casele de Asigurari de Sanatate exista o diferentiere in ceea ce priveste modul de depunere a declaratiilor lunare pentru angajatii unei firme. Adica la unii merge si on-line, la altii nici nu exista o perspectiva cu privire la asa ceva. Chiar asa este de greu sa se implementeze ceva on-line, mai ales ca acum nu iti mai cer copie dupa OP/FV/chitanta la depunerea declaratiei. Daca mijloacele electronice te ajuta, de ce sa nu usurezi munca la oameni. Sau e mai bine sa stam noi in picioare cateva ore si sa ne incalzim de nu mai putem la coada, nu-i asa.
Eu zic ca se pot face multe in tara asta, mai ales spre binele cetateanului care are nevoie de niste avizari, sau care are de depus declaratii (de ex.), sau de rezolvat o chestie mai marunta, dar trebuie sa existe vointa. Dar politicienii nostrii conducatori au si ei vointa (nimeni nu contesta), dar o au mai mult pentru interesele lor.

Tags: , , , , , ,

  1. 2 Comentarii la “Cozile”

  2. By raul on Feb 5, 2011 | Reply

    cozile nu ar fi o problema, suntem obisnuiti, din mosi-stramosi stam la cozi. jalnic e cand termini e stat la coada, ajungi la ghiseu si stai fata in fata cu functionarul…
    http://raulghiran.blogspot.com/2011/02/statul-roman-ne-obisnuit-sa-ne-ceara.html

  3. By admin on Feb 5, 2011 | Reply

    @raul – incearca sa promovezi linkul si in http://www.bagamare.ro

Posteaza un Comentariu