; charset=UTF-8" /> Blog de blogosfera romaneasca » Blog Archive » back to the blog

back to the blog

inapoi la blogging. nu am mai postat nimic pe blog deoarece am fost plecat la o nunta a unor prieteni de familie din Constanta. sincer, a fost super.
pe bune, acolo parca sunt alti oameni, mult mai deschisi, mult mai petrecareti, mult mai amabili.
la ei nunta este ceva foarte important, si aici ma refer la invitatii care vin la ea, principala preocupare a acestora fiind sa se distreze. difera total cu ceea ce intalnesti la tg-jiu, unde oamenii care vin la asa ceva, in mare parte sunt preocupati de ….. (cine este de la noi intelege).
nu am vazut strambaturi din nas, pretentii, discutii ca de ce l-a pus pe x la masa aia, ci mai degraba bunatatea invitatilor in raport cu cei din jur. dar asta este, difera caracterul oamenilor de la o zona la alta.

raportandu-ne si la oras si zona, se vede ca sunt cu mult inaintea noastra. am stat in mamaia, unde am vazut ca se construieste la greu la hoteluri noi. chiar eu am stat in unul nou, care fata de ce stiam pana acum pe acolo arata foarte bine. asa ca va recomand – hotel florida din mamaia.

hai sa zic si despre drumuri:
– bucuresti – slobozia – constant – bun, putin aglomerat, se merge bine
– bucuresti – aglomerat la greu, mai bine o luati pe centura, indiferent de zi
– constanta – bucuresti – A2 – buna autostrada – asteptam sa o faca pana la mare, deoarece intri pe ea abia pe la cernavoda.
– bucuresti – pitesti – buna pe alocuri, dar in mare majoritate nu arata a autostrada (ma mir, la cati bani s-au bagat in ea)

Tags: , , , ,

  1. 1 Trackback(s)

  2. Jul 20, 2010: Litoralul nostru versus cel bulgaresc | Joiner.ro - Indexare gratuita feed-uri RSS

Posteaza un Comentariu